Karriär hos Nordiska

Nordiska  Kreditmarknadsaktiebolaget (publ) är ett kreditmarknadsbolag med kontor i centrala Stockholm. Bolaget har en unik sammansättning av kompetens och erfarenhet med en kärna av entreprenörskap. Vi riktar oss främst mot mindre och medelstora företag och vi är under tillväxt, därför söker vi nu ytterligare viktigt kompetens. Nordiska erbjuder en trivsam arbetsplats med kontor invid Stureplan i centrala Stockholm. Hos oss kan du förvänta dig ett högt tempo och tätt samarbete med trevliga, drivna och skickliga kollegor. 

Vi söker nu en 

Compliance Officer!

Din roll 
Initialt kommer du att tillträda rollen som regulatory manager och jobba med verksamhetens rutiner, styrdokument och övriga regulatoriska frågor tillämpliga på vår verksamhet.  Tjänsten kommer, när du och ledningen finner det lämpligt, att övergå till rollen som Compliance Officer och du kommer då vara en oberoende regelefterlevnadsfunktion. Detta innefattar att ge råd och stöd till verksamheten i frågor avseende regelefterlevnad, ge stöd vid framtagande av nya eller väsentligt förändrade produkter samt övervaka och kontrollera efterlevnaden av externa och interna regelverk tillämpliga på Nordiska. 

Då rollen är ny inom Nordiska har du stora möjligheter, inom ramen för interna och externa regelverk, att strukturera tjänsten såsom du, VD och styrelsen finner lämpligt för att bäst utföra uppdraget som regelefterlevnadsfunktion inom Nordiska. 

Du kommer att ansvara för att bl.a: 
- Regelbundet kontrollera och bedöma om de åtgärder och rutiner som Nordiska har vidtagit för att minimera riskerna för att Nordiska inte fullgör sina förpliktelser enligt de externa regelverken är lämpliga och effektiva;  

- Ge löpande råd och stöd, inkluderande hålla viss utbildning, till verksamheten i regelefterlevnadsfrågor; 

- Att löpande rapportera de risker som kan uppkomma med anledning av bristande regelefterlevnad samt hjälpa till att identifiera och bedöma sådana risker; 

- Att vara del i kvalitetssäkringsprocessen vid implementering av nya externa och interna regler. Rollen en utåtriktad med många interna och externa kontakter. Du kommer jobba dels reaktivt men även i stor utsträckning proaktivt. 

Vem är du? 
Vi tror du har mellan tre till fem års erfarenhet av arbete inom regulatoriska frågor på myndighet, advokat- eller revisionsbyrå, annat kreditinstitut eller från finansbranschen. Du har en juristexamen alternativt en ekonomexamen. Såsom person är du noggrann, analytisk, pragmatisk och prestigelös i ditt förhållningssätt till ditt jobb och även kollegor. Du har en stark integritet och är van att arbeta självständigt och som en del av ett team.  

Tjänsten 
Anställningen avser en heltidstjänst. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Filip Dahlstedt på 0812150961 alternativt work@nordiska.se

Vi ser fram emot din ansökan, som ska innehålla CV, personligt brev, akademiska meriter, så snart som möjligt. Urval och intervjuer sker löpande och du söker tjänsten via att skicka email till work@nordiska.se.

Alltid öppet
På Mina Sidor har du alltid full kontroll över dina konton och sparade pengar. Gör en insättning eller begär ett uttag oavsett tid på dygnet.

Lätt att räkna
Redan första dagen kommer du kunna se hur mycket pengar du kan ta ut den dagen du slutar spara.

Vi hjälper dig
Vi vill ha glada kunder som stannar länge. Något vi tycker ska förtjänas. Därför gör vi vad vi kan för att hjälpa dig när du behöver det.

*Observera att det kan ta upp till 3 bankdagar innan insättning syns på ditt konto.

Vår strävan

En glad kund gör en lång kund.

Liksom de flesta företag jobbar vi hårt för att våra kunder ska vilja stanna hos oss. Sen strävar vi också efter att få fler nya kunder. Varje dag. Det hjälper oss förstå hur viktigt det är att göra vårt yttersta för alla våra kunder. En glad kund är en lång kund brukar vi säga. Och en lång kund är en bra kund.

Vi hoppas att du vill vara både glad och lång så slå oss en signal på 08-23 28 00 eller skicka ett mejl så hör vi av oss.

Nordiska som partner

Service

Med en stor vilja och stark drivkraft kan man också  behöva lite hjälp på vägen. Slå oss en signal eller skicka iväg ett mejl så hjälper vi till.

Kompetens
En av oss tog bearnaisesåsen till Argentina. En annan tävlade i konståkning. Tillsammans vill
vi bidra när du behöver det.

Flexibilitet
Kanske blir det inte alltid så som man tänkt sig. Men det är okej. Det viktiga är ju ändå oftast att det blir.  Och det fixar vi tillsammans.

Långsiktighet
En glad kund är en lång kund brukar vi säga på kontoret. Kanske menar vi centimeter ibland men oftast gäller det tiden för samarbetet.